Interfon video pentru vila, Commax

Videointerfon pentru vila CommaxAplicatia de baza a oricărui sistem de interfon sau videointerfon este blocarea și deblocarea „intrărilor”. Interfonul de acces cu cartelă, cheie sau cod este destinat scărilor de bloc, caselor, sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor străine.
Accesul în imobil se face in urma conversației cu apartamentul apelat, finalizată cu comanda de deschidere a yallei de apartament sau prin folosirea cartelei/tag de acces
Interfoane audio -Interfoane pentru birouri, case, vile sau blocuri, disponibile atat în varianta de comunicare duplex sau semi-duplex, asigură legătura vocală cu exteriorul sau între personalul aflat in birouri diferite, precum si împotriva pătrunderii intrușilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda ușii de intrare de către o persoană din interior.
Interfoane video-audio de pentru vile/bloc sunt utilizate în mod special în mediul rezidențial și asigură posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunică.

Videointerfon wireless (radio), sunt pentru aplicații unde s-a omis realizarea cablajului, sau cablarea este prea costisitoare. Comunicare video/audio si comanda yalei electromagnetice se face wireless (prin radio). Videointerfoanele wireless, sunt simplu de instalat, si oferă confort în utilizare datorită postului interior portabil.
Avantajele instalării unui sistem de interfonie sau videointerfonie
• Siguranța, liniște și curățenie pe scara blocului.
• Siguranța proprietății și confort în utilizare.
• Acces controlat pe baza de cartelă de proximitate sau cartelă optică.
• Flexibilitate: se pot monta monitoare video si posturi audio pe aceeași scară, în funcție de opțiunea fiecărui locatar.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Observatii

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.