Servicii

INTERFOANE

Aplicatia de baza a oricărui sistem de interfon sau videointerfon este blocarea și deblocarea „intrărilor”. Interfonul de acces cu cartelă, cheie sau cod este destinat scărilor de bloc, caselor, sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor străine.
Accesul în imobil se face in urma conversației cu apartamentul apelat, finalizată cu comanda de deschidere a yallei de apartament sau prin folosirea cartelei/tag de acces
Interfoane audio -Interfoane pentru birouri, case, vile sau blocuri, disponibile atat în varianta de comunicare duplex sau semi-duplex, asigură legătura vocală cu exteriorul sau între personalul aflat in birouri diferite, precum si împotriva pătrunderii intrușilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda ușii de intrare de către o persoană din interior.
Interfoane video-audio de pentru vile/bloc sunt utilizate în mod special în mediul rezidențial și asigură posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunică.

Videointerfon wireless (radio), sunt pentru aplicații unde s-a omis realizarea cablajului, sau cablarea este prea costisitoare. Comunicare video/audio si comanda yalei electromagnetice se face wireless (prin radio). Videointerfoanele wireless, sunt simplu de instalat, si oferă confort în utilizare datorită postului interior portabil.
Avantajele instalării unui sistem de interfonie sau videointerfonie
• Siguranța, liniște și curățenie pe scara blocului.
• Siguranța proprietății și confort în utilizare.
• Acces controlat pe baza de cartelă de proximitate sau cartelă optică.
• Flexibilitate: se pot monta monitoare video si posturi audio pe aceeași scară, în funcție de opțiunea fiecărui locatar.

CONTROL ACCES

Controlul accesului este un proces de administrare a intrărilor si ieșirilor in/din anumite zone (cladiri) precum si monitorizarea punctelor de alarmare. Acest lucru implică încuierea si descuierea ușilor într-un mod organizat, controlat (si automatizat) și urmărirea indivizilor care intră și ies din zona respectivă. O zonă poate fi definită ca orice: fie un etaj de clădire, fie un birou, fie chiar o clădire întreagă.
Sistemul este format din una sau mai multe centrale de acces la care sunt conectate unul sau mai multe cititoare de carduri. Sistemul mai poate dispune de dispozitive dotate cu o tastatură de la care se formează un cod de acces. Softul de acces asigură managementului accesului într-o clădire in condiții foarte bune, astfel se poate ști în orice moment cine a intrat/ieșit din clădire. Se poate suspenda/atribui accesul anumitor persoane pe anumite căi de acces. Sistemului i se poate adăuga camere video de supraveghere care vor înregistra imagini din momentul accesării cititoarelor sau înregistreaza în permanență imagini din locul respectiv.
Dispozitivele de control acces pot fi de exterior sau de interior. Cele de exterior au carcasa metalică, antivandal, rezistente la șocuri și condiții meteo deosebite.

ANTIFURT MAGAZIN

Sistemele antifurt din magazine sunt soluții ideale unde sunt probleme cu furturi intenționate din magazine. Sistemul antifurt cu porțile antifurt este folosită pentru detectarea produselor furate care nu sunt plătite la casa. Cand poarta antifurt detectează un produs furat, se declanșeaza o alarmă cu semnal sonor.
Etichetele antifurt flexibile si detașabile sunt lipite sau fixate pe produse protejate. Ele conțin un circuit electric și o antenă miniatură care este identificată de sistemul cu porți antifurt. Cand se identifică o eticheta antifurt, este declanșată o alarmă cu semnal sonor și luminos pentru a avertiza personalul și paza.
Portile antifurt sunt amplasate la intrări / ieșiri din magazine sau după case de marcat.

AER CONDIȚIONAT

Societatea noastră vă oferă servicii complete în domeniul climatizării: de la comercializare, la instalare aparate aer conditionat și mentenanta în garantie si post-garanție.
Instalăm următoarele tipuri de aparate de aer condiționat:
• tip split – care functioneaza prin recircularea aerului din incapere
• tip multi-split – contin o unitate externa si mai multe unitati interne pentru mai multe incaperi
• aparate tip caseta – contin o unitate pentru tavan
• aparate de aer conditionat tip duct – se monteaza in plafonul suspendat

Servicii de mentenanță și reparații pe care vi le putem oferi:

• Revizii generale pentru toate tipurile de aparatele de aer condiționat
• Mutarea si reinstalarea aparatelor și instalațiilor de aer condiționat
• Curățarea si igienizarea filtrelor
• Completare cu freon

SISTEME DE ALARMĂ

Instalarea unui sistem de alarmă este o bună decizie pentru a-ți proteja familia și bunurile.
În principal, un astfel de sistem de protecție îndeplinește doua funcții:
– Prin declanșarea sirenei, avertizează vecinii, trecătorii, sau chiar pe proprietar (dacă este în locație); în acelaș timp, sunetul specific de sirenă de alarmă poate intimida sau speria intrusul, determinând-ul să părăsească incinta;
– La sistemele de alarmă, apelatorul telefonic cu care este dotat panoul de control oferă posibilitatea anunțării telefonice a proprietarului, indiferent unde se află acesta, oferindu-i posibilitatea de a lua măsurile necesare în cel mai scurt timp posibil.

► Componentele sistemului de alarma:

Centrala de alarmă- Primește si analizează semnalele de stare transmise de detectori (senzori, contacte magnetice, etc.) conectați la aceasta, decide starea de alarmare, declanșează avertizarea acustică și/sau luminoasă, memorează și afisează evenimentul corespunzător zonelor (locațiilor) supravegheate;
Tastatură- De tip LED sau LCD – sunt utilizate pentru comanda sistemului tehnic de alarmă (armarea/dezarmarea, programarea și vizualizarea informațiilor de stare sau diverse automatizări asimilate sistemului);
Detectori de mișcare – de interior sau exterior, de tip PIR (infrarosu), MW (microunde), ultrasunete, cu imunitate la animale sau combinați – sunt folositi pentru detecția mișcări (patrunderea) în perimetrul supravegheat;
Detectori de șoc (vibrații) – Detectează unda de șoc produsă de lovirea sau perforarea (dislocarea) ușilor, ferestrelor sau a pereților;
Bariere in infrarosu – Compuse din două elemente de comunicare (un emițator si un receptor) – sunt folosite în general la exterior ca “poartă de trecere” în spațiul protejat;
Detectori de incendiu – In funcție de rolul pentru care se instalează, pot fi de fum, temperatură, gaz, monoxid de carbon, inundații, etc.;
Contact magnetic – Pentru supravegherea deschiderii/închiderii ușilor și/sau ferestrelor;
Telecomenzi – se folosesc în diverse scopuri: armarea / dezarmarea sistemului de alarmă, acționarea porților sau ușilor de garaj, comanda luminilor, avertizarea în caz de panică, urgență medicală sau incendiu etc.
Comunicatoare – sunt folsite pentru transmiterea mesajelor către dispecerate de monitorizare sau telefoane mobile. În funcție de tipul comunicatorului transmiterea mesajelor se poate face prin linie telefonică terestră, GSM sau mai nou reţea de date/GPRS/internet.
Module – sunt foarte diversificate și se folosesc la extinderea sistemului de alarmă, printre cele mai folosite amintim modulele pentru extinderea zonelor sau a ieșirilor programabile.
Sirene de avertizare – Pentru interior si/sau exterior – au rolul de a avertiza local (acustic si luminos) starea de alarma la obiectivul supravegheat;

Alegerea sistemului de alarmă depinde de cerințele pe care doriți să le îndeplinească. Puteți opta pentru sistemele cablate sau pentru cele wireless care vă oferă o instalare ușoară si mai mult decat atat pot fi instalate în locuri în care sistemele cablate nu permit accesul. Un sistem de alarma wireless utilizează senzori individuali montați în interiorul locuinței care comunică wireless cu unitatea centrală, cel mai adesea prin frecvența radio. Majoritatea sistemelor wireless permit și un numar limitat de
senzori cablați ceea ce face la acest echipament să funcționeze în cele mai bune condiții, chiar și în locurile din locuință unde semnalul poate nu este suficient de puternic.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Supravegheați afacerea și locuința dumneavoastra cu un sistem de supraveghere stabil și veți beneficia de siguranța și liniștea de care aveți nevoie. Puteți vizualiza imaginile de oriunde din lume prin internet în timp real de la orice calculator conectat la internet, laptop, tabletă sau de pe telefonul mobil.
Un sistem de supraveghere video eficient trebuie configurat pentru fiecare locație în parte in funcție de necesitățile si cerințele clientului.

Instalăm sisteme de supraveghere video bazate pe
• camere de supraveghere CCTV
• camere de supraveghere IP
• camere de supraveghere SpeedDome
• dispozitive specializate de înregistrare si monitorizare DVR Stand Alone
• dispozitive de înregistrare si monitorizare bazate pe calculator

► Componentele sistemului de supraveghere video

DVR-ul- este echipamentul care procesează, stochează și controlează în mare parte sistemul de supraveghere video
Mediul de stocare al imaginilor – HARD DISK
Hard Disk-ul este memoria volatila a sistemului. In functie de capacitatea hard disk-ului DVR-ul pastreaza imaginile pe o perioada cat mai lunga (500 Gb, 1 Tb, 2 Tb, etc..)
Camere video- sunt cele mai importante echipamente ale sistemului video fiind responsabile cu prelarea imaginilor prin intermediul obiectivului, transformarea acestora într-un semnal electric, analogic sau digital (IP) în funcție de cameră și transmiterea către DVR-uri.
Alimentatoare- Servesc la alimentarea cu curent a camerelor.
Cablurile – sunt practic elementele de legatura dintre camere si alimentatoare sau sursa, si dintre camere si serverul pe care se face inregistrarea imaginilor.
Convertoare – la camerele analogice pentru a mări dinstanța de transmisie de la camerele video la DVR-uri se folosesc convertoare de la cablul coaxial la cablul UTP.

AUTOMATIZĂRI

Automatizările pentru porți oferă un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porți; permit sau restrictionează accesul, în special al autovehiculelor.
Tot ceea ce vă rămane de făcut este să apăsați un buton pe telecomandă.
Un sistem complet de automatizare a porții conține: unul sau două motoare, unitatea de comandă, emitătorul radio, fotocelule (pentru a preveni lovirea mașinii în timpul actionării porții), antena radio, lampă de control. Sistemul se acționează din telecomandă, dar poate fi acționat și manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie iși dovedește utilitatea mai ales atunci cand este întreruptă alimentarea cu curent.

TIPURI DE AUTOMATIZĂRI PORȚI

► Automatizari porti batante

O poartă batantă este o poarte care se deschide prin acționarea unor balamale. Există mai multe tipuri de porți batante: cu o ușă sau cu două uși. Pentru automatizări de porți batante trebuie întai definit ce fel de poarta trebuie automatizată. Spre exemplu porțile batante cu două uși necesită două motoare pentru automatizare de poartă batantă.
Sistemele de actionare pentru porți batante sunt cu unul sau doua canale, cu dimensiuni de pana la 2,5m, destinate utilizării în mediul rezidențial sau industrial. Există două categorii: pentru trafic normal: alimentare la 220V, respectiv trafic intens: alimentare la 24 V.

► Automatizari porti culisante

Porțile culisante sunt porti care ruleaza pe o sina. Astfel mecanismul de automatizare poartă culisantă presupune instalarea unui motor care plimbă poarta pe această șină la acționarea cu telecomanda sau de la buton.
Sunt disponibile mai multe variante de motoare, în functie de dimensiunile și greutatea porții acționate. Se regăsesc în două versiuni, cu alimentare la 24V pentru trafic intens, respectiv 220V sau 380V pentru trafic normal și porți foarte grele.

► Bariere automate

Pentru spațiile cu un trafic mare de autovehicule – pentru parcuri auto,supermarketuri, garaje subterane, posturi de taxare, parcări private ,vă propunem o soluție pe cat de simplă pe atat de utilă: bariere auto sau bariere automate.
Aceste bariere auto sau bariere automate pot fi acționate prin telecomandă, radar, bucla de inductie magnetică, card, cod-chei sau panou fix.

Profesionalismul este fermitatea calităţii.

Contacteaza-ne acum!
 

Date contact

Sigma Alarm SRL

Tel: 0368.801.830  / 0740.122.999

Str. Alexandru Sahia Nr.16A

office@sigmaalarm.ro

www.sigmaalarm.ro

Formular de contact

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.