Politica de confidentialitate

Regulament de protectie a datelor

Conform regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor personale ale persoanelor fizice, va informam ca site-ul www.sigmaalarm.ro foloseste urmatoarele date cu caracter personal:

Nume si prenume

Adresa de email

Telefon

Numele complet, numarul de telefon si adresa de email introdusa in formularele de contact se folosesc doar in vederea comunicarii intre noi si dvs. Deasemenea, orice data personala veti introduce in formularul de contact si/sau cerere de oferta, aceasta va fi folosita numai in scopul unei mai bune comunicari, precum si al stabilirii pretului de instalare si montaj ( cand stabilim pretul instalarii unui sistem, tinem seama de locatia unde va avea loc instalarea). Aceste date nu vor fi folosite de catre terte persoane, la ele neavand acces decat angajatii firmei noastre care tin legatura cu clientii si care elaboreaza oferte de instalare. Mentionam ca ele sunt stocate pe serverul de email si pot sterse la cererea dvs.

Introducerea acestor date nu este obligatorie,aveti oricand optiunea sa ne contactati anonim folosind adresa noastra de email si numarul de telefon.

Pentru orice intrebare sau nemultumire in legatura cu acest aspect va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745096753 sau la adresa de email : office@sigmaalarm.ro

Profesionalismul este fermitatea calităţii.

Contacteaza-ne acum!
 

Date contact

SC Sigma Alarm SRL

Tel: 0368.801.830  / 0740.122.999

Str. Alexandru Sahia Nr.16A

office[at]sigmaalarm.ro

www.sigmaalarm.ro

Formular de contact